Selasa, 02 September 2014

κό διάστημα κ

Οι στόχοι είναι πολύ σημαντικό στη ζωή όλων μας και, ως εκ τούτου, ο καθορισμός του στόχου είναι εξίσου σημαντικό να μας βοηθά να επιτύχουμε τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Η πιο σημαντική πτυχή της ρύθμισης στόχος είναι να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο είναι ρεαλιστική. Για παράδειγμα, είναι αδύνατο να κάνει ένα γκολ για να κερδίσει το λαχείο. Γιατί; Επειδή το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι της τύχης και οι ενέργειές σας δεν έχουν καμία πραγματική επίπτωση για το αν ή δεν επιτευχθεί αυτός ο συγκεκριμένος στόχος. Το καλύτερο είδος της ρύθμιση στόχου είναι αυτή που γίνεται με ένα ορισμένο βαθμό από την πρακτικότητα.

Ένα σχέδιο δράσης αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα προς τον καθορισμό του στόχου. Για παράδειγμα, ένα άτομο που επιθυμεί να παρευρεθεί στο κολλέγιο και πρέπει να εξοικονομήσει χρήματα μπορεί να επεξεργαστεί ένα προϋπολογισμό για να κερδίσετε μετρητά, ενώ πηγαίνουν στο σχολείο με μερική απασχόληση. Με την εγγραφή μερικής απασχόλησης, τα δίδακτρα θα είναι λιγότερο δαπανηρή και παρόλο που η διαδικασία ολοκλήρωσης βαθμό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, ο απώτερος στόχος θα επιτευχθεί εγκαίρως. Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα της θετικής ρύθμιση στόχου.

Κατά την επεξεργασία ενός σχεδίου ρύθμιση στόχου, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που είναι ρεαλιστικό. Ένα κακό παράδειγμα θα αποταμιεύουν αρκετά για να γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος για να ανεβαίνει με τα κεφάλαια που απαιτούνται για να σώσει. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με έχουν μεγάλα όνειρα και προσπαθεί να φτάσει το εντυπωσιακό γκολ, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είναι ανέφικτο. Εάν ένα άτομο επρόκειτο να συμμετάσχουν σε μια άσκηση ρύθμιση στόχου σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο και ότι το σχέδιο ήταν να αποτύχει, κατάθλιψη σίγουρα θα προκύψουν. Για να αποφευχθεί αυτή η αρνητική συναισθηματική επίδραση, η πρακτικότητα είναι το κλειδί για την θετική ρύθμιση στόχου.

Αφού οριστούν οι στόχοι, είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Αυτό σημαίνει να είναι προσεκτικοί με τα κεφάλαια, αν ο στόχος είναι ένα που περιλαμβάνει οικονομικά. Ένα παράδειγμα θα ήταν εξοικονόμηση μια προκαταβολή για ένα σπίτι και να δει ένα κομψό νέο σπορ αυτοκίνητο που πιάνει το μάτι. Ένα άτομο που παραμένει εστιασμένη στο στόχο τους από ιδιοκατοίκηση θα αισθάνονται πολύ πιο ανταμείβονται από εκείνους που δίνουν στον πειρασμό μιας γρήγορης αγοράς, η οποία είναι πιθανό να οδηγήσει σε τύψη του αγοραστή.

Η ρύθμιση στόχου είναι ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής ζωής. Είτε πρόκειται για μια εργασία για το σπίτι που χρειάζεται συμπλήρωση, ένα πρόγραμμα εργασίας που πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος της ημέρας ή οικονομικός στόχος που χρειάζεται φτάνοντας, τον αποτελεσματικό σχεδιασμό θα βοηθήσει ακόμα και το πιο δύσκολο στόχο να γίνει πιο κοντά στο να επιτευχθεί.

την εν λόγω θέ

Όταν κάποιος πηγαίνει για μια συνέντευξη, ο πιθανός εργοδότης δεν έχει καμία ιδέα για το ποιος είναι ο αιτών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το άτομο που εφαρμόζει για τη διαφήμιση, ενώ άλλοι χρησιμοποίησαν μια ιστοσελίδα κυνηγός ταλέντων ή εργασία στο διαδίκτυο και να συνδυαστούν τα διαπιστευτήριά τους για τη θέση.

Η πρώτη εντύπωση που οι εργοδότες πάντα εξετάσουμε είναι το βιογραφικό του. Δεδομένης της πολλές που ισχύουν, αυτό συνήθως διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα και έτσι με τις περιορισμένες λέξεις, πρέπει κανείς να είναι σίγουρος ότι το βιογραφικό είναι καλογραμμένο και γραμματικά σωστό.

Το βιογραφικό πρέπει να πω σχεδόν τα πάντα σχετικά με το πρόσωπο. Αυτό θα πρέπει να ξεκινούν πάντα με τις σχετικές πληροφορίες, όπως το όνομα του ατόμου, την ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Οι λεπτομέρειες εδώ χρειάζεται έτσι ώστε αν κάποιος θεωρείται ότι είναι ένα δυνητικό εργοδότη, θα είναι εύκολο για την εταιρεία να έρθετε σε επαφή με τον αιτούντα και να προγραμματιστεί για μια συνέντευξη.

Επόμενο είναι ο στόχος καριέρα που είναι ο λόγος για τον οποίο ο αιτών επιθυμεί να υποβάλει αίτηση για τη θέση. Με την τοποθέτηση ενός ισχυρού στόχο στο μυαλό και όχι ένα γενικό, ο εργοδότης θα δείτε ότι αυτό το άτομο έχει μια κατεύθυνση, η οποία είναι ο λόγος που κάποιος θέλει να εργαστεί για την εταιρεία.

Η επόμενη ενότητα θα πρέπει να περιλαμβάνει τις σχετικές δεξιότητες και μια γνώση έχει στις τρέχουσες και τις προηγούμενες θέσεις εργασίας, καθώς και η προβολή σημαντικών επιτευγμάτων του. Με την τοποθέτηση λεπτομερώς τα πράγματα που έχει κάνει σε αυτή τη θέση και τις εμπειρίες που αντλήθηκαν από αυτό, οι πληροφορίες είναι ήδη βάση για τον εργοδότη να δούμε τις δυνατότητες ο αιτών έχει για την εν λόγω θέση.jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah    Δείχνει τις ιδιότητες που κατέχει κάποιος, και τα οφέλη που μπορεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Μετά από αυτό, το βιογραφικό θα πρέπει να δείξει εκπαιδευτικό υπόβαθρο του ατόμου. Ορισμένες εταιρείες προτιμούν κάποιον με πτυχίο σε ένα συγκεκριμένο τομέα, μια άδεια επαγγελματία για να κάνει τη δουλειά του ή αυτός που κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο. Με δείχνει τα διαπιστευτήριά του, είναι μια καλή ένδειξη του τύπου της εκπαίδευσης ενός διέθετε στο σχολείο και τα επιτεύγματα μία έχει επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

Η τελευταία ενότητα θα πρέπει να παρέχει λεπτομέρειες, όπως τα χόμπι, τα ενδιαφέροντα και ήθους. Οι εργοδότες εξετάσουμε πιθανούς υποψηφίους οι οποίοι δεν έχουν μόνο τα προσόντα για τη δουλειά, αλλά και εκείνες που, επίσης, εκείνους που είναι καλά στρογγυλεμένες. Όντας ενεργό σε μια ορισμένη οργάνωση και να θεωρηθεί ως ένας ηγέτης σε μια ομάδα που δείχνει τις κοινωνικές δεξιότητες του ατόμου με τους άλλους. Ήθους κάνουν το ίδιο και να δώσει στους ανθρώπους μια ιδέα για το πώς ένα που εκτελούνται σε συνεργασία με το εν λόγω πρόσωπο.

Δεν υπάρχει ιδανικό βιογραφικό. Εξαρτάται από τη δουλειά. Πρόκειται για ένα σημαντικό πρώτο βήμα πρέπει να περάσει πριν κληθεί για την πρώτη συνέντευξη.