Selasa, 02 September 2014

κό διάστημα κ

Οι στόχοι είναι πολύ σημαντικό στη ζωή όλων μας και, ως εκ τούτου, ο καθορισμός του στόχου είναι εξίσου σημαντικό να μας βοηθά να επιτύχουμε τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Η πιο σημαντική πτυχή της ρύθμισης στόχος είναι να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο είναι ρεαλιστική. Για παράδειγμα, είναι αδύνατο να κάνει ένα γκολ για να κερδίσει το λαχείο. Γιατί; Επειδή το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι της τύχης και οι ενέργειές σας δεν έχουν καμία πραγματική επίπτωση για το αν ή δεν επιτευχθεί αυτός ο συγκεκριμένος στόχος. Το καλύτερο είδος της ρύθμιση στόχου είναι αυτή που γίνεται με ένα ορισμένο βαθμό από την πρακτικότητα.

Ένα σχέδιο δράσης αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα προς τον καθορισμό του στόχου. Για παράδειγμα, ένα άτομο που επιθυμεί να παρευρεθεί στο κολλέγιο και πρέπει να εξοικονομήσει χρήματα μπορεί να επεξεργαστεί ένα προϋπολογισμό για να κερδίσετε μετρητά, ενώ πηγαίνουν στο σχολείο με μερική απασχόληση. Με την εγγραφή μερικής απασχόλησης, τα δίδακτρα θα είναι λιγότερο δαπανηρή και παρόλο που η διαδικασία ολοκλήρωσης βαθμό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, ο απώτερος στόχος θα επιτευχθεί εγκαίρως. Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα της θετικής ρύθμιση στόχου.

Κατά την επεξεργασία ενός σχεδίου ρύθμιση στόχου, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που είναι ρεαλιστικό. Ένα κακό παράδειγμα θα αποταμιεύουν αρκετά για να γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος για να ανεβαίνει με τα κεφάλαια που απαιτούνται για να σώσει. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με έχουν μεγάλα όνειρα και προσπαθεί να φτάσει το εντυπωσιακό γκολ, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είναι ανέφικτο. Εάν ένα άτομο επρόκειτο να συμμετάσχουν σε μια άσκηση ρύθμιση στόχου σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο και ότι το σχέδιο ήταν να αποτύχει, κατάθλιψη σίγουρα θα προκύψουν. Για να αποφευχθεί αυτή η αρνητική συναισθηματική επίδραση, η πρακτικότητα είναι το κλειδί για την θετική ρύθμιση στόχου.

Αφού οριστούν οι στόχοι, είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Αυτό σημαίνει να είναι προσεκτικοί με τα κεφάλαια, αν ο στόχος είναι ένα που περιλαμβάνει οικονομικά. Ένα παράδειγμα θα ήταν εξοικονόμηση μια προκαταβολή για ένα σπίτι και να δει ένα κομψό νέο σπορ αυτοκίνητο που πιάνει το μάτι. Ένα άτομο που παραμένει εστιασμένη στο στόχο τους από ιδιοκατοίκηση θα αισθάνονται πολύ πιο ανταμείβονται από εκείνους που δίνουν στον πειρασμό μιας γρήγορης αγοράς, η οποία είναι πιθανό να οδηγήσει σε τύψη του αγοραστή.

Η ρύθμιση στόχου είναι ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής ζωής. Είτε πρόκειται για μια εργασία για το σπίτι που χρειάζεται συμπλήρωση, ένα πρόγραμμα εργασίας που πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος της ημέρας ή οικονομικός στόχος που χρειάζεται φτάνοντας, τον αποτελεσματικό σχεδιασμό θα βοηθήσει ακόμα και το πιο δύσκολο στόχο να γίνει πιο κοντά στο να επιτευχθεί.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar